Despre noi
Design
Applications
Contacts
Va oferim toata gama de produse si servicii necesare utilizarii sistemelor electronice de securitate...

Înfiinţată în 2009, Intervideo Protect a contribuit la dezvoltarea pieţei sistemelor de securitate din România, conturând necesităţile de securitate pentru clienţi şi oferind soluţii profesionale pentru sistemele electronice de securitate, adaptate nevoilor fiecărui client şi bugetului alocat. Incepand cu 2009, firma a crescut continuu, a dobandit experienţă şi şi-a diversificat activităţile, ajungând astăzi să ofere soluţia rentabilă, potrivită pentru protecţia casei sau afacerii dumneavoastra, de la un apartament de bloc la o vilă, de la un mic magazin la un supermarket, de la un atelier la o platformă industrială. De asemenea hoteluri, fabrici sau clădiri de birouri - îşi găsesc soluţia adecvată de securitate şi comunicaţie în portofoliul Interviodeo Protect.

Ne bazăm pe un colectiv calificat, care face posibilă atingerea performanţelor remarcabile, prin respectarea tuturor reglementărilor tehnologice şi de siguranţă date de standardele din domeniu. Profilul de activitate include furnizarea de echipamente si servicii complete pentru sistemele de securitate si comunicatie.

Activitatea firmei cuprinde configurarea, proiectarea, montarea, punerea in functiune si asigurarea service-ului pentru urmatoarele tipuri de sisteme:


Sisteme electronice de securitate:
- Detecţie si semnalizare efracţie
- Protecţie perimetrală
- Sisteme de supraveghere video
- Control acces si pontaj electronic
- Interfonie si videointerfonie
- Software integrare sisteme de securitate

Sisteme mecano fizice

Sisteme de siguranţă a vieţii:
- Detecţie şi semnalizare incendiu
- Sisteme de adresare publică

Sisteme de comunicaţie:
- Conferinţă şi sonorizare
- Cablare structurată voce/date

Acasa | Despre noi | Produse | Servicii | Contact
Copyright (c) 2013 SC INTERVIDEO PROTECT SRL.